Marnys proizvodi

Spajamo prirodu i znanost kako bismo se brinuli o vama

MARNYS ® filozofija, pod motom Prirodna kvaliteta , usmjerena je na ponudu prirodnih proizvoda koji su sinonim za kvalitetu, izvrsnost i inovaciju. Uvijek kladimo na istraživanje, razvoj, društvenu predanost i poštivanje okoliša.

MISIJA
Pomoći u poboljšanju kvalitete života potrošača osiguravajući im dodatke prehrani i prirodnu kozmetiku najveće učinkovitosti, proizvedene prema najvišim standardima kvalitete.

VIZIJA
Biti lider u razvoju i prometu prirodnih proizvoda dokazane učinkovitosti koji pridonose poboljšanju kvalitete života ljudi.

  • VRIJEDNOSTI
  • USMJERENOSTI NA KUPCE
  • ETIČKA NAČELA
  • RAZVOJ NAŠEG LJUDSKOG TIMA
  • DRUŠTVENI ANGAŽMAN
  • KVALITETA
  • TEHNOLOGIJA I RAZVOJ
  • POŠTOVANJE OKOLIŠA

Drenacel diet 250ml

Mješavina za vašu optimalnu formu Tekuća kombinacija sokova L-karnitina, zelenog čaja, jabuke i ananasa, grejpa i papaje MARNYS® Drenacel je mješavina snažnih koncentrata soka od ananasa,

Opširnije »

Melatovit Liposomalni

Visoko apsorbirani liposomalni melatonin Indukcija sna i obnavljajući odmor. S liposomalnim melatoninom za veću bioraspoloživost. MELATOVIT LIPOSOMAL sadrži čisti liposomalni melatonin u 1 mg na 0,5 ml. Melatonin pomaže

Opširnije »

Ferrobine MAX

Maksimalno djelovanje željeza za jačanje organizma, otklanjanje umora i iscrpljenosti Željezo u obliku željeznog bisglicinata, visoko bioraspoloživo i dobro se podnosi. Jednodozne bočice za piće s

Opširnije »

MagVital Forte

Magnezij iz više izvora s visokom bioraspoloživošću Sadrži tri izvora magnezija u liposomskoj formulaciji. Za izvedbu mišićno-koštanog sustava MARNYS® MagVital Forte je ekskluzivna kombinacija triju izvora magnezija : magnezijev

Opširnije »

Artrohelp Forte

Hrani kosti i zglobove za pokretljivost, fleksibilnost i elastičnost Ekskluzivna formula s kolagenom, glukozaminom, kondroitinom, hijaluronskom kiselinom i vitaminima u bočicama za piće MARNYS® Artrohelp

Opširnije »

Propolvit Defens

Pripremite svoju obranu za sezonske promjene Udobne bočice za piće koje kombiniraju matičnu mliječ, propolis, kolostrum, reishi, shiitake i vitamin B6. MARNYS® Propolvit Defens je dodatak

Opširnije »

VIT-C 1000 liposomalni vitamin C

Vitamin C koji doprinosi funkciji imunološkog sustava i antioksidativnoj zaštiti Liposomalni vitamin C u bočicama za piće nudi veću bioraspoloživost i stabilniju prisutnost u tijelu

Opširnije »

KVALITETA PROIZVODA

Kvaliteta je temeljna za MARNYS ® i u tu svrhu provodimo visoko kontrolirana i temeljita istraživanja, razvoj i proizvodne procese s jasnim ciljem postizanja izvrsnosti u konačnom proizvodu. Naši standardi kvalitete i najsuvremeniji objekti daleko premašuju najviše sanitarne standarde u svijetu.

Više od 50 godina MARNYS® iz dana u dan radi u skladu s načelima prirodne kvalitete kako bi se pozicionirao kao jedan od najkvalitetnijih dobavljača prirodnih proizvoda u ovom sektoru.

Istraživanje, razvoj i proizvodnja naših proizvoda provodi se prema strogim, globalno priznatim standardima kvalitete i sigurnosti hrane, te u skladu s važećim zakonima.

MARNYS ® kvalitetu jamče najzahtjevnije organizacije diljem svijeta zahvaljujući sljedećim certifikatima:

 

MARNYS ima GMP certifikat od strane certifikatora SGS prema 21 CFR Part 111 propisima za dodatke prehrani. Svi objekti, procesi i sustav upravljanja kvalitetom tvrtke MARNYS zadovoljavajuće su pregledani prema GMP (dobra proizvođačka praksa) standardima koji jamče kvalitetu i sigurnost formulacija. Također jamče najstrože i najbolje uvjete higijene, temperature, tlaka i vlažnosti, kao i stalna mikrobiološka ispitivanja.

MARNYS posjeduje IFS Food Certification dodijeljen od strane međunarodnog certifikatora SGS, na najvišoj razini, za proizvodnju i pakiranje dodataka prehrani i dijetetskih proizvoda u sljedećim oblicima doziranja: tvrde i meke kapsule, prašak i oralne tekućine.

Ovi pečati koje dodjeljuje SOIL ASSOCIATION, jedna od međunarodno najprestižnijih organizacija za certifikaciju organskih i prirodnih proizvoda, jamče korištenje sastojaka iz organskog uzgoja, korištenje procesa proizvodnje i pretvorbe koji su ekološki prihvatljivi i poštuju ljudsko zdravlje. , kao i odgovorno korištenje prirodnih resursa.

Sustav upravljanja kvalitetom MARNYS odobren je od Lloyd’s Register Quality Assurance prema normi ISO 9001:2015, primjenjivoj na istraživanje, razvoj i proizvodnju dijetetskih proizvoda i dodataka prehrani. Stoga je zajamčena usklađenost s Politikom kvalitete i ciljevima kvalitete i sigurnosti hrane.

Sustav upravljanja kvalitetom MARNYS odobren je od Lloyd’s Register Quality Assurance prema normi ISO 14001: 2015 primjenjivoj na istraživanje, razvoj i proizvodnju dijetetskih proizvoda i dodataka prehrani čime je zajamčena usklađenost s Politikom zaštite okoliša.

Sustav upravljanja kvalitetom u skladu s normom ISO 13485: 2016 za medicinske uređaje osigurava kvalitetu i sigurnost proizvoda, uz usklađenost s propisima. Primjena ove norme dokazuje postojanje kvalitetnih postupaka za osiguranje sigurnih i učinkovitih sanitarnih proizvoda.

MARNYS računa na certifikat ovlaštenog gospodarskog subjekta (AEO), priznanje koje izdaju carinski organi, što našu tvrtku potvrđuje kao pouzdanog partnera u međunarodnom logističkom lancu.

Linija organskih proizvoda certificirana je od strane Vijeća za organsku poljoprivredu Regije Murcia (Španjolska) u skladu s Uredbom 834/2007 o proizvodnji i označavanju organskih proizvoda.

Proizvodni pogon tvrtke MARNYS pregledala je prestižna američka Agencija za hranu i lijekove (FDA) i zadovoljavajući rezultati omogućili su tvrtki da svoje proizvode plasira na tržište Sjedinjenih Američkih Država.