Ferrobine MAX

Maksimalno djelovanje željeza za jačanje organizma, otklanjanje umora i iscrpljenosti

Željezo u obliku željeznog bisglicinata, visoko bioraspoloživo i dobro se podnosi. Jednodozne bočice za piće s okusom višnje

MARNYS® Ferrobine MAX je izvor željeza u obliku bisglicinata, visoko bioraspoloživ i stabilan koji doprinosi normalnoj proizvodnji crvenih krvnih stanica i hemoglobina te smanjenju umora i iscrpljenosti . Ovo je ekskluzivna formulacija koja kombinira željezo bisglicinat, cink i vitamine B-kompleksa u inovativnom formatu bočice za jednu dozu koja se može piti .

Željezo bisglicinat (kelat željeza ili željezni kelat) bolje se podnosi na gastrointestinalnoj  razini od drugih otopina željeza, što olakšava pridržavanje režima doziranja.

MARNYS® Ferrobine MAX izvrstan  je dodatak željeza koji se preporučuje osobama svih dobi ili s posebnim potrebama za željezom, djeci i adolescentima u razvoju, sportašima, veganima ili vegetarijancima. Pogodan je za  trudnice, kao i za dojilje.

Ne sadrži gluten , laktozu, alkohol niti boje. S ugodnim okusom trešnje , također je savršen izbor za uzimanje dodataka željeza.

MARNYS® Ferrobine Max i njegovi sastojci imaju za cilj jačanje tijela zahvaljujući:

  • Željezo u obliku željeznog bisglicinata je topljivo u vodi, stabilno u gastrointestinalnom okruženju, apsorbira se u različitim točkama tankog crijeva (čak i u prisutnosti fitata), a njegova bioraspoloživost se povećava vezanjem na aminokiselinu glicin, osim toga da se bolje podnosi na gastrointestinalnoj razini  ( EFSA 2006 ). 
  • Željezo doprinosi normalnom stvaranju crvenih krvnih zrnaca i hemoglobina, prijenosu kisika unutar tijela i normalnoj kognitivnoj funkciji u razvoju djece te smanjenju umora i iscrpljenosti ( EFSA ).
  • Cink doprinosi normalnom održavanju vida, kose, noktiju i kože, plodnosti i reprodukciji te normalnoj funkciji imunološkog sustava ( EFSA ).
  • Vitamini B-kompleksa  ( EFSA ) doprinose dobrobiti jer:
  • Vitamin B1 (tiamin) doprinosi normalnoj funkciji živčanog sustava i srca.
  • Vitamin B2 (riboflavin) doprinosi normalnom metabolizmu željeza i stvaranja energije, održavanju crvenih krvnih stanica te smanjenju umora i iscrpljenosti.
  • Vitamin B6 (piridoksin) doprinosi normalnoj funkciji živčanog i imunološkog sustava, kao i regulaciji hormonske aktivnosti.
  • Vitamin B9 (folna kiselina), odgovarajuće razine potrebne su za razvoj neuralne cijevi fetusa.
  • Vitamin B12 (cijanokobalamin) doprinosi normalnom stvaranju crvenih krvnih stanica i metabolizmu stvaranja energije te smanjenju umora i iscrpljenosti.

MARNYS® Ferrobine MAX jednodozni format bočice za piće je inovativna tehnologija koja olakšava apsorpciju u tijelu te je praktična i laka za piće.

SASTOJCI:

Voda, koncentrat soka od višnje, zaslađivač (glicerin), cinkov glukonat, željezni bisglicinat, vitamin B2, vitamin B6, vitamin B1, vitamin B9, vitamin B12, arome, konzervans (kalijev sorbat), zgušnjivač (ksantanska guma) i sladila (sukraloza i steviol glikozidi).

AKTIVNI SASTOJCIPO ŠOTU%NRV
Željezo14 mg100
Cink10 mg100
Vitamin B21,4 mg100
Vitamin B61,4 mg100
Vitamin B11,1 mg100
Vitamin B9200 μg100
Vitamin B122,5 μg100
%NRV (referentna vrijednost nutrijenata)

Pakiranje: 20 x 10 ml bočica

Način uporabe: 1 bočica dnevno prije doručka. Dobro protresti prije upotrebe. 

Podijeli:

Ostali proizvodi