VIT-C 1000 liposomalni vitamin C

Vitamin C koji doprinosi funkciji imunološkog sustava i antioksidativnoj zaštiti

Liposomalni vitamin C u bočicama za piće nudi veću bioraspoloživost i stabilniju prisutnost u tijelu u usporedbi sa standardnim vitaminom C

MARNYS® VIT-C 1000 je dodatak prehrani u jednodoznom obliku bočice za piće koji sadrži 1000 mg liposomalnog vitamina C. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i zaštiti stanica od oksidativnog oštećenja ( EFSA ).

MARNYS® VIT-C 1000 jedini je dodatak na tržištu koji nudi ekskluzivnu formulaciju temeljenu na liposomskom vitaminu C u jednodoznom tekućem obliku bočice s naprednom tehnologijom oslobađanja . Ova jedinstvena formulacija osigurava veću stabilnost i bioraspoloživost u usporedbi s tradicionalnim oblicima.

U usporedbi sa standardnim dodacima vitamina C , liposomalni vitamin C osigurava povećanu dostupnost u razinama u krvi . To se događa jer sadržaj fosfolipida (iz suncokreta) u MARNYS® VIT-C 1000 omogućuje apsorpciju u crijevima, štiteći tako vitamin C od želučane kiseline ( Davis, 2016 .; Kirby, 1991. ).

MARNYS® VIT-C 1000 posebno se preporučuje odraslim osobama koje žele dodatak vitamina C s izvrsnom dostupnošću, koji doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, primjerice tijekom zimskih razdoblja i godišnjih doba, kao i zaštiti stanica od oksidativnog oštećenja. .

MARNYS® VIT-C 1000 jednodozni format bočice za piće je inovativan, praktičan i siguran oblik. Omogućuje korisnicima sigurno uzimanje količine bioaktivnih tvari u formuli, a istovremeno osigurava stabilnost proizvoda, bez promjena tijekom cijelog roka trajanja proizvoda.

SVOJSTVA VITAMINA C

Vitamin C ima i druga korisna zdrava svojstva:

Doprinosi normalnom stvaranju kolagena u koži , kostima, hrskavici i krvnim žilama ( EFSA ).
Doprinosi normalnom metabolizmu stvaranja energije i povećava apsorpciju željeza ( EFSA ).

SASTOJCI :

Voda, natrijev askorbat (vitamin C), koncentrat narančinog soka, arome, regulator kiselosti (limunska kiselina), emulgatori (fosfatidilkolin, polisorbat 20), konzervans (kalijev sorbat), zgušnjivač (gelan guma), sladilo (sukraloza), boja (beta) -karoten).

AKTIVNI SASTOJCIampula%NRV
Vitamin C1000 mg1250
%NRV (referentna vrijednost nutrijenata)

Pakiranje: 20 x 10 ml bočica

Način uporabe: 1 bočica dnevno prije doručka. Dobro protresti prije upotrebe.

Podijeli:

Ostali proizvodi