Drenacel diet 250ml

Mješavina za vašu optimalnu formu

Tekuća kombinacija sokova L-karnitina, zelenog čaja, jabuke i ananasa, grejpa i papaje

MARNYS® Drenacel je mješavina snažnih koncentrata soka od ananasa, jabuke, papaje i grejpa u kombinaciji s prirodnim sastojcima koji su dokazano učinkoviti: L-karnitin, jabučni ocat i zeleni čaj , i koji olakšavaju optimalnu formu .

MARNYS® Drenacel sa sastojcima koji osiguravaju sljedeća svojstva :

  • MARNYS® Drenacel sadrži L-karnitin tartrat koji daje 66% L-karnitina certificiran od strane Drug Master File (DMF) , što jamči kvalitetu, sigurnost, stabilnost i čistoću sirovine. L-karnitin je molekula koja se prirodno nalazi i visoko je koncentrirana u mišićima (više od 95% ukupnog karnitina), igra ključnu ulogu u tjelesnom metabolizmu stvaranja energije , posebno u prijenosu masnih kiselina unutar stanica za njihovu naknadnu  β -oksidaciju .
  • Zeleni čaj sastoji se od listova i izdanaka biljke Camellia sinensis . U Japanu je poznat kao piće sreće jer podiže raspoloženje i krijepi tijelo . Zeleni čaj sadrži nekoliko skupina polifenola uključujući flavonole (quercetin, kaempferol i rutin), kofein, fenolne kiseline ili teanin, među ostalim, koji predstavlja do 40% težine suhog lista, a koristi se tisućama godina u tradicionalnim herbologija zbog svojih zanimljivih zdravih svojstava . Zeleni čaj u MARNYS® Drenacelu jamči minimalni sadržaj polifenola od 40%, minimalni sadržaj katehina od 20% i maksimalni sadržaj kofeina od 10%.
  • MARNYS® Drenacel sadrži sok od jabuke i sok od ananasa , dobro poznate po svojim svojstvima u probavnim procesima .
  • Grejpfrut je citrusno voće porijeklom iz jugoistočne Azije i indo-kineskih regija, dobar izvor vitamina C u prehrani. Drugi bioaktivni spojevi grejpa su flavonoidi ( naringin ), limonoidi i kalij .
  • Carica papaya (porodica: Caricaceae) je biljka poznata kao  Papaya , porijeklom iz Srednje Amerike. Papaja sadrži papain,  β -karotene (likopen), vitamine A, C, B1, B2, B3. Ima izvanredna svojstva da olakša probavu hrane koja se teško asimilira zbog visokog sadržaja enzima papaina .
  • Ocat je izraz sastavljen od francuskih riječi ‘vin aigre’, što znači “kiselo vino”, i može se napraviti od gotovo bilo kojeg izvora ugljikohidrata koji se može fermentirati , uključujući datulje, sirak, jabuke , grožđe itd. Jabučni ocat u MARNYS® Drenacelu nastaje fermentacijom šećera iz jabučnog soka . Naširoko se koristi u dijetama za kontrolu težine .

Sastav MARNYS® Drenacel čini ga dodatkom izbora za one koji žele uključiti proizvod sa snažnim koncentratima soka i L-karnitinom u svoju dijetu za kontrolu tjelesne težine .

SASTAV:

Deionizirana voda, fruktoza, koncentrat soka od jabuke, koncentrat soka od ananasa, L-karnitin tartarat, ekstrakt grejpa ( Citrus paradisi ) u prahu, ekstrakt papaje ( Carica papaya ) u prahu, jabučni ocat, ekstrakt zelenog čaja ( Camellia sinensis ) u prahu i konzervans (kalijev sorbat) ).

AKTIVNI SASTOJCIPO 10 ml
Koncentrirani sok od jabuke1,0 g
Koncentrat soka od ananasa1,0 g
L-karnitin300 mg
Grejp225 mg
Papaja175 mg
jabučni ocat175 mg
Zeleni čaj
Standardiziran na najmanje 40% polifenola i 20% katehina
Standardiziran na najviše 10% kofeina
50 mg

UPOTREBA:

Razrijedite 10 ml u boci vode ili mineralne od 1 litre. Pijte tijekom dana tijekom razdoblja od 30 dana neprekidno.

SKU: MN646
EAN: 8410885075673
· Dodaci prehrani ne smiju se koristiti kao zamjena za uravnoteženu prehranu.· Preporuča se raznolika i uravnotežena prehrana te zdrav način života.· Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.· Držati podalje od djece.· Ne skladištiti na temperaturama iznad 30ºC.

Podijeli:

Ostali proizvodi