Emu ulje 100% čisto 60ml za hipoalergenu njegu kože, kose i zacjeljivanje | Prirodni izvor K2

Australsko Emu ulje je jedna od najsnažnijih sinergija masnih kiselina, vitamina, minerala, neurotransmitera i mnogih drugih još neidentificiranih komponenti. To je tvar koja osigurava život vrsti.
Australsko Emu ulje nadaleko je poznato po svojim jedinstvenim svojstvima, koja uključuju protuupalna svojstva i sposobnost prodiranja u kožu. To je jedno od najčešće korištenih prirodnih terapeutskih ulja u Australiji više od tisuću godina u autohtonim kulturama.
Emu ulje YNOT Natural prerađuje se u tvornici farmaceutskih kafilerija svjetskih standarda registriranoj pri Therapeutic Goods Association (TGA) i HACCP Australijskoj akreditaciji za sigurnost hrane. To je jedina tvrtka za Emu ulje na svijetu koja ima izravan pristup ispitivanju biološke aktivnosti Emu ulja.
Veća bioraspoloživost u usporedbi s drugim Emu uljima
Jeste li znali da mnoge tvrtke koriste jake kemikalije, toplinu i druge industrijske procese za “pročišćavanje” svog emu ulja?
Jeste li znali da proces rafiniranja zapravo uklanja osjetljive hranjive tvari i smanjuje njihovu bioraspoloživost?
U konačnici, industrijski procesi rafiniranja pretvaraju ovo nevjerojatno ulje u nešto više od maziva ili ulja za prijenos.
Ovdje u Y Not Natural koristimo sirovo organsko ulje emua iz slobodnog uzgoja australskih emua. Krajnji rezultat je čišće i snažnije ulje puno korisnih vitamina, minerala i zdravih masnih kiselina.
Naše istraživanje temelji se na dugogodišnjem iskustvu koje pokriva sve aspekte od farme do potrošača, uključujući: 3 laboratorija, 4 sveučilišta i 3 velike bolnice.
Mnogi kupci prvo se okrenu emu ulju zbog njegovih ljekovitih svojstava. Primjena samo malo sirovog organskog ulja emu pomaže bržem i potpunijem zacjeljivanju većine ožiljaka, opeklina, ogrebotina i strija.
Prirodni protuupalni spojevi u emu ulju pomažu ubrzati proces ozdravljenja i mogu pomoći kod iscrpljujućih kožnih poremećaja poput ekcema, psorijaze i kroničnog suhog vlasišta za muškarce i žene.
Naše emu ulje često se koristi za pomoć kod bolova u zglobovima i ukočenosti kod ljudi svih dobi.
Lijepa koža i kosa
Već nakon nekoliko nanošenja emu ulja osjetit ćete  razliku  na svojoj koži, kosi i noktima.
Masne kiseline emu ulja prodiru duboko u vašu kožu i folikule dlake kako bi stvorile vrhunsku hidrataciju i hranjenje.
Emu ulje je također odlično za ispucale usne i njegu zanoktica na prstima ruku i nogu.
Kombinira najbolje od znanosti s najboljim od prirode

Sastojci:

100% čisto i prirodno Emu ulje

Proizvođač: Y Not Natural AUST Pty Ltd

Mjesto podrijetla: Australija. Stavlja na tržište: e-Natura 75  d.o.o , Trondheimska 27,  21 000 Split

  • ✅ SIROVO EMU ULJE IZ SLOBODNOG DOMA – Koristimo samo autohtone australske emue iz slobodnog uzgoja za naše organsko farmaceutsko kvalitetno emu ulje. Naše sirovo emu ulje sadrži sve hranjive tvari, vitamine, minerale i masne kiseline koje su uklonjene industrijskim metodama rafiniranja. Najveća biološki aktivna Emu ulje dostupna.
  • ☀️ VRHUNSKO Emu ulje je hipoalergeno i nekomedogeno (sigurno za pore) ulje koje se koristi za nježno i učinkovito popravljanje kožnih problema i rana poput ožiljaka od operacija, opeklina od sunca, strija, posjekotina, ogrebotina i dermatoloških problema poput ekcema i psorijaze.
  • ✅ DUBOKA HIDRATACIJA – Vašoj koži i kosi će se svidjeti duboka, brzodjelujuća hidratacija i regeneracija koju donosi samo nekoliko kapi emu ulja. Njegujte suhu kožu ili ga koristite kao tretman ljepote za rješavanje bora, celulita i ispucalih usana.
  • ☀️ PRIRODNI VITAMIN K – Naše biološki aktivno emu ulje prepuno je vitamina K2. Ovaj esencijalni vitamin igra važnu ulogu u zdravlju srca, kostiju i zglobova i može pomoći u održavanju gustoće kostiju i ublažavanju artritisa kod muškaraca i žena.
  • ✅ 100% ZADOVOLJSTVO KUPACA – Znamo da ćete voljeti duboka hidratantna i ljekovita svojstva našeg čistog emu ulja. Opsežno istraživanje svih aspekata od farme do potrošača koje uključuje: 3 laboratorija, 4 sveučilišta i 3 velike bolnice. Zato imamo 100% zadovoljstvo kupaca za svaku prodanu bocu. Pridružite se tisućama zdravih i sretnih kupaca
Podijeli:

Ostali proizvodi